• slider-home.jpg

Genieten van uw tuin en terras is eenvoudig als het warm en zonnig weer is, maar wat als het iets kouder is? of regen of wind? Wij hebben dé oplossing zodat u 365 dagen kunt genieten van uw tuin & terras!

DSC 0051 
Heerlijk genieten van uw uitbouw zoals een tuinkamer op maat! 

Een uitbouw zoals een tuinkamer op maat van A.G.A.Terras betekent heerlijk genieten van uw tuin en het buitenleven! Wij maken uw aluminium tuinkamer, terrasoverkappingen of veranda die, indien nodig, geheel afgesloten wordt door middel van glazen schuifwanden, vouwwanden, schuifpuien of openslaande deuren. Zo kunt u elk seizoen van het jaar genieten van het heerlijke buitenleven!

Wat is een tuinkamer en hoe creëren we het?

Een tuinkamer is een ongeïsoleerde serre die vrijstaand in de tuin staat of aan uw huis wordt aangebouwd. In tegenstelling tot een serre is de tuinkamer ongeïsoleerd en wordt niet gezien als woonruimte. De tuinkamer of terrasoverkapping, veranda word vaak voorzien van ongeïsoleerd glas en ongeïsoleerde profielen en is een heerlijke ruimte om in het voorjaar, de zomer en het najaar te genieten van uw tuin. De tuinkamers van A.G.A.Terras worden meestal voorzien van mooie transparante glazen schuifwanden, vouwwanden of schuifpuien, waardoor een geweldig buitengevoel ontstaat.

Optimiaal genieten van uw tuinkamer.

U kunt het hele jaar door optimaal genieten van uw tuinkamer. Het is een blijvende investering waar u elke dag van profiteert. Uw huis lijkt ruimer en krijgt een luxueuze uitstraling. Laat A.G.A.Terras uw tuinkamer maken en creëren.

Contact over tuinkamers op maat maken?
Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden van een tuinkamer kopen? Wij staan klaar voor zowel particulieren als bedrijven. Neem contact met ons op via offerte aanvraag 

926717e14d.jpg site

DSC02594 site

DSC 0937.jpg 800

U kunt bij ons ook terecht voor

Over AGA Terras & Kroon kozijn Asten

A.G.A.Terras…dé plek om uw huis en terras dat extra stukje comfort te geven!

A.G.A.Terras is een groot begrip in de terrasoverkappingen, kozijnen, tuinkamers en zonweringen branche. Velen gingen u voor, van particulieren tot grote ondernemingen. Allemaal met hetzelfde doel: extra comfort aan uw huis en terras te geven. Van Terrasoverkappingen tot kozijnen. Alles van professionele kwaliteit maar dan voor een betaalbare prijs. Vanwege de zeer scherpe prijzen en een uitstekende service hebben wij met ons vakkundig team deze toppositie op de markt weten te creëren

Kortom; dat extra stukje comfort is niet onbetaalbaar.

Met topdeals, snelle levertijden, uitstekende service en ons motto “wij doen wat anderen beloven!” vindt u bij ons niet alleen mooie en uitstekende producten, maar het totaalpakket op het gebied van vraag en aanbod. Diverse producten zijn ook te bewonderen in de showroom dus u hoeft niet alleen op uw gevoel af te gaan. Eén van onze verkopers zal u verrassen met de kennis en enthousiasme op het gebied van zonwering, terrasoverkappingen, kozijnen en tuinkamers . Een correct en gepast advies is duizend malen beter dan agressieve verkoop. Een afspraak maken om wachttijden te voorkomen is gewenst Tel:0493-688454 Mob: 06-54967860. U bent van harte welkom!

Showroom A.G.A.terras

Ommelsveld 4
5721 VT Asten 
Tel: 0493-688454
Mob: 06-54967860 
Mail: info@agaterras.nl

LEES MEER

Offerte aanvragen?
 1. Vul het formulier in en wij nemen contact op.
 2. (*)
  Ongeldige invoer
 3. (*)
  Ongeldige invoer
 4. (*)
  Ongeldige invoer
 5. (*)
  Ongeldige invoer
 6. Ongeldige invoer
 7. Ongeldige invoer

Reeds opgeleverde projecten

Een greep uit onze projecten

Showroom:

icon-location Ommelsveld 4
  5721 VT Asten
phone-icon

0493-688454
0654967860

icon-mail info@agaterras.nl

Openingstijden:

icon-times Maandag op afspraak
  Dinsdag 10.00uur tot 17.00uur
  Woensdag op afspraak
  Donderdag 10.00uur tot 17.00uur
  Vrijdag 10.00uur tot 17.00uur
  Zaterdag 10.00uur tot 16.00uur

Copyright: 2018 - AGA Terras

Webdesign & Webrealisatie door: www.renewmyid.nl