• slider-vervolg.jpg
  • slider-vervolg2.jpg

 

Veranda-model-Pext-Lariks

Een houten overkapping bouwen van vuren of lariks verbindt binnen met buiten

Met een overkapping van hout op maat aan uw tuin of terras, creëert u een verlengstuk tussen uw woonkamer en uw tuin. Waardoor u nog meer van het buitenleven kunt genieten, een prachtig terras door een mooie houten overkapping. U kunt er voor kiezen om uw houten veranda te voorzien van een lichtdoorlatend dak zodat het in uw woonkamer en onder uw overkapping lekker licht blijft. Een lichtdoorlatend dak in een houten veranda wordt ook wel een terrasoverkapping genoemd.

Vuren houten overkappingen en Carports op maat

Veranda-hout-vrijstaand

 

Glazen glaswanden voor bijvoorbeeld uw veranda van de beste kwaliteit. Voor elke wens en eis bieden wij u een passende glaswand, en maken we glazen schuifdeuren op maat. Zo bieden wij in ons assortiment verschillende modellen glazen schuifdeuren voor bijvoorbeeld uw veranda of terras. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor prachtige aluminium terrasoverkappingen waar voor een glazen schuifpui of schuifwand niet misstaat.

Met glazen schuifwanden op maat kunt u vaker genieten van uw terras. Ook bij vochtige of natte weersomstandigheden zit u droog. Bovendien zijn terrasoverkappingen ideaal als rokersruimte van uw onderneming. Wij plaatsen binnen een dag uw aluminium terrasoverkappingen en maken uw glazen schuifdeur in bijvoorbeeld uw veranda! Bovendien zijn de aluminium terrasoverkappingen altijd uit te breiden naar een complete tuinkamer met onze glazen schuifdeuren.

Complete houten overkappingen van Vuren balkhout. Dit zijn complete bouwpakketten met een Vuren houten onderconstructie. Hierbij zijn alle balken op maat gezaagd, afgerond en geschaaft.  

Deze bouwpakketten worden compleet geleverd inclusief alle bevestigingsmaterialen en montagehandleidingen. 

Voor de beglazing wordt een compleet daksysteem geleverd met 16 mm polycarbonaat platen met 1-UV protectie in de kleur Helder of Opaal.

Larik Carports en Overkappingen op maat maken

Veranda-model-Pext-Lariks-1

Wij maken complete houten overkappingen op maat van Lariks balkhout. Dit zijn complete bouwpakketten met een Lariks houten onderconstructie. Hierbij zijn alle balken op maat gezaagd, gekantfreesd en waarvan de muurbalk en de dwarsligger zijn ingefreesd. Hierdoor hebben de balken meteen de juiste afstand en het juiste afschot. Ook kunnen de balken op deze manier uit het zicht worden vastgeschroefd. Deze bouwpakketten worden compleet geleverd inclusief alle bevestigingsmaterialen en montagehandleidingen. 
Voor de beglazing heeft u de keuze uit 16 mm polycarbonaat platen met X-strctuur of 3 wandige kanaalplaten voorzien van 2UV protectie.

Ook kunnen wij een dak dat is voorbereid voor (veiligheids)glas maken.
Wij maken houten overkappingen op maat, met een standaard schroefbaar aluminium profielsysteem. Maar ook een luxe variant met afdek/sierlijsten in de kleur RAL9001 of RAL7016. 
Klik voor meer informatie over de desbetreffende veranda/carport op een van de producten. 

Vraag hier rechts een offerte op voor een prachtige houten tuinoverkappingen op maat. Geniet dit jaar van uw prachtige tuinoverkapping. Naast overkappingen aan uw huis, kunt u ook kiezen voor vrijstaande overkappingen, een vrijstaande overkapping is prachtig in de ietswat grotere tuinen.

 

 

U kunt bij ons ook terecht voor

Offerte aanvragen

Vul het formulier in en wij nemen contact op

NAAR HET FORMULIER

Reeds opgeleverde projecten

Een greep uit onze projecten

Showroom:

icon-location Ommelsveld 4
  5721 VT Asten
phone-icon

0493-688454
0654967860

icon-mail info@agaterras.nl

Openingstijden:

icon-times Maandag op afspraak
  Dinsdag 10.00uur tot 17.00uur
  Woensdag op afspraak
  Donderdag 10.00uur tot 17.00uur
  Vrijdag 10.00uur tot 17.00uur
  Zaterdag 10.00uur tot 16.00uur

Copyright: 2022 - AGA Terras

Webdesign & Webrealisatie door: www.renewmyid.nl

Deze site maakt gebruik van cookies om verkeer te analyseren en advertentiestatistieken te meten. Ook worden cookies van derde partijen geplaatst om gepersonaliseerde advertenties te tonen.