• slider-vervolg.jpg
  • slider-vervolg2.jpg

Acrylaat en polycarbonaat lichtkoepel

Wilt u bijvoorbeeld een aanbouw met een plat dak, dan is een plat dak dakkoepel een prachtige toevoeging voor het creëren van meer licht. Een aan- of opbouw vergroot namelijk de afstand tussen de gevels en daardoor valt het licht minder ver de ruimte binnen. Door koepels bij platte daken te plaatsen, hoeft u overdag dan ook geen lamp aan te doen. Warmteverlies? Nee hoor, alle lichtkoepels bij platte daken, zijn tegenwoordig van prima isolerende kwaliteit.. 

 

 

Woonklimaatverbetering door lichtkoepel op maat

U kunt gemakkelijk en snel een lichtkoepel laten monteren, om in een donkere ruimte te zorgen voor meer inval van natuurlijk daglicht (dat is nou eenmaal het fijnste licht). Een lichtkoepel plaatsen, zorgt voor een ruim genoeg licht om bijvoorbeeld te werken, relaxen, lezen of koken. De montage van uw lichtkoepel, gebeurt door een vakkundige monteur. Wij hebben onder andere de lichtkoepel van het merk skylux.  Daarnaast speelt de ventilatie van frisse buitenlucht een grote rol bij het woonklimaat en daarvoor kunt u kiezen voor een flexibele dakkoepel.

Dakkoepel vervangen of plaatsen door AGA Terras

Bij AGA Terras kunt u terecht om uw dakkoepels te laten plaatsen of vervangen. Zo kunnen wij een vierkante, ronde en rechthoekige dakkoepel plaatsen. 

Lichtkoepel repareren

Het klimaat van de laatste tijd is nogal veranderlijk en zorgt voor de meest extreme hagelbuien of stormen. Ook ouderdom kan uw lichtkoepels beschadigen. Wij repareren uw lichtkoepel met alle plezier, zodat u weer snel droog woont. In sommige gevallen is repareren genoeg, in andere gevallen vervangen wij uw lichtkoepel bij enstige schade.

Prijzen dakkoepel

De kosten van het plaatsen van een lichtkoepel, verschillen nogal per klantwens. U kunt hier rechts de prijs van uw lichtkoepel opvragen. Hoe duidelijker u aangeeft wat u wilt, hoe specifieker de prijzen van uw lichtkoepel zijn. 

U kunt bij ons ook terecht voor

Offerte aanvragen

Vul het formulier in en wij nemen contact op

NAAR HET FORMULIER

Reeds opgeleverde projecten

Een greep uit onze projecten

Showroom:

icon-location Ommelsveld 4
  5721 VT Asten
phone-icon

0493-688454
0654967860

icon-mail info@agaterras.nl

Openingstijden:

icon-times Maandag op afspraak
  Dinsdag 10.00uur tot 17.00uur
  Woensdag op afspraak
  Donderdag 10.00uur tot 17.00uur
  Vrijdag 10.00uur tot 17.00uur
  Zaterdag 10.00uur tot 16.00uur

Copyright: 2021 - AGA Terras

Webdesign & Webrealisatie door: www.renewmyid.nl