• slider-vervolg2.jpg
  • slider-vervolg.jpg

02e72b07935932c172594e73bef7cef4 1280x853 q50

Een glazen serre of uitbouw creëert meer licht en ruimte

Meer licht, meer ruimte, meer levensvreugde: een serre van glas en bijvoorbeeld kunststof is de ideale mogelijkheid om uw woonkamer uit te bouwen. Met de vele design- en ontwerpmogelijkheden creëert u bijvoorbeeld een kunstof serre geheel naar eigen wens. Laat u overtuigen door de buitengewone kwaliteit van Solarlux of Pallazzo en geniet van het extra wooncomfort met een Solarlux of Pallazzo serre.

Serre of aanbouw, ervaar de vrijheid

U ervaart door een serre de vrijheid van buiten, terwijl u beschut in uw woning zit. Het hele jaar door. En met hoogstaande designs en veelzijdige materialen sluiten we naadloos op individuele wensen aan.

Aanbouw of serres op maat

Lichtovergoten, optimaal geïsoleerd en op maat gemaakt: wij verwezenlijken graag uw persoonlijke dromen voor een serre. Voor elk type woning bieden de Solarlux en Pallazzo producten een passende oplossing. Kwalitatief hoogwaardige materialen zoals een aluminium serre of een combinatie van hout/aluminium serres zorgen voor een geheel eigentijdse uitstraling en een lange levensduur.

Overtuigende kwaliteit van Solarlux

  • Optimaal geïsoleerd
  • Volwaardige uitbreiding van uw woonruimte
  • Het hele jaar door te gebruiken en energiebesparend
  • Grote, royale toegang tot uw tuin
  • Diverse designmogelijkheden passend bij de stijl van uw woning
  • Alle Solarlux-Producten zijn door verschillende instituten getest en gecertificeerd
  • Alle Solarlux-Producten zijn gegarandeerd „Made in Germany“

Extra opties voor uw serre

Zonwering

Zelfs optimaal geïsoleerde serres kunnen bij veel zonneschijn warm worden. Buitenliggende zonwering houdt de zonnestralen tegen voordat zij op het glasdak schijnen. Maar ook binnenliggende rolgordijnen, plissees en jaloezieën zijn mogelijk, zelfs tussen de glaslagen is zonwering een optie. Wind en temperatuursensoren zorgen voor een automatische werking van uw zonwering.

Verwarming

Buiten onstuimig weer en u zit behaaglijk in uw serre, zo komt een serre echt tot zijn recht. Heerlijke uren met uitzicht op uw tuin en omgeving zijn puur genot. De geïsoleerde serre van Solarlux is het gehele jaar door uw rustplaats middenin de natuur! Er is verrassend weinig energie nodig om ook gedurende het koude seizoen een comfortabele temperatuur te bereiken. Solarlux serres zijn bijzonder geschikt gebleken in combinatie met open haarden, kachels en vloerverwarming maar ook radiatoren en convectoren kunnen eenvoudig in de serre worden geïntegreerd.

Verlichting

Geïntegreerde lichtlijsten zorgen voor een sfeervol verlichte serre. Een zowel subtiele als doeltreffende oplossing is een lichtlijst met geïntegreerde lage voltage lampen die zijn aangebracht onder elke ligger. U kunt kiezen tussen punt-, halogeen- of sterspots, allen uitgerust met een dimbare transformator.

Automatisering

De slim afgestemde technische apparatuur in uw serre vormt de basis voor het woongenot gedurende het gehele jaar. Natuurlijk kunt u ook alle componenten die nodig zijn met de hand bedienen, maar de automatische regelaar biedt het ultieme comfort. Dankzij een betrouwbare, uiterst gevoelige automatiseringsmodule worden de ventilatie, zonwering en de verlichting automatisch geregeld

66e141c8abb3087db83259962c55c4ff 1280x1025 q50

c426a2c4d3d9a8ebe6fcd8116e3658db 1280x854 q50

Serre kopen en op maat laten plaatsen? Vraag een offerte op.

Wilt u meer informatie over het kopen van een serre en de bouw hiervan in Brabant of Limburg ? Neem voor deze serrebouw contact met ons op of vraag hier rechtsboven direct een offerte voor uw serre op. Of de serrebouw nu plaatvindt in eindhoven, asten, helmond of een andere plaats in Brabant of Limburg.

U kunt bij ons ook terecht voor

Offerte aanvragen

Vul het formulier in en wij nemen contact op

NAAR HET FORMULIER

Reeds opgeleverde projecten

Een greep uit onze projecten

Showroom:

icon-location Ommelsveld 4
  5721 VT Asten
phone-icon

0493-688454
0654967860

icon-mail info@agaterras.nl

Openingstijden:

icon-times Maandag op afspraak
  Dinsdag 10.00uur tot 17.00uur
  Woensdag op afspraak
  Donderdag 10.00uur tot 17.00uur
  Vrijdag 10.00uur tot 17.00uur
  Zaterdag 10.00uur tot 16.00uur

Copyright: 2022 - AGA Terras

Webdesign & Webrealisatie door: www.renewmyid.nl

Deze site maakt gebruik van cookies om verkeer te analyseren en advertentiestatistieken te meten. Ook worden cookies van derde partijen geplaatst om gepersonaliseerde advertenties te tonen.