• slider-vervolg.jpg
  • slider-vervolg2.jpg

Luxe lamellendak

Luxe lamellendak 

De Levanto is een elegant lamellendak met kantelbare lamellen. De lamellen openen en sluiten met slechts één druk op de knop; de fluisterstille en vakkundig weggewerkte motor doet vervolgens al het werk. U kunt spelen met het licht en wanneer u wilt een schaduwrijke plek creëren in uw tuin. Als de lamellen zijn gesloten is de overkapping bovendien spatwaterdicht.

 Stevig en stijlvol

Stevig en stijlvol

Laat u overweldigen door de gedetailleerde afwerking, robuuste aluminium constructie en het strakke design. Lamellendak Levanto is een echte eyecatcher in uw tuin.

Afmetingen
Afmetingen 

De breedte van lamellendak Levanto ligt tussen de 3 en 7 meter met stappen van een halve meter. De uitval, met de kantelrichting van de lamellen mee, is maximaal 4,90 meter. De uitvalmaat ligt al vast bij de keuze van een breedte. Dit heeft te maken met de lamelbreedte. De robuuste aluminium palen zijn 2,50 meter hoog.

Uitbreidingsopties

Uitbreidingsopties

Bij Verano zijn we graag op alles voorbereid. Daarom hebben wij lamellendak Levanto standaard al voorzien van uitsparingen om het dak  uit te breiden. Denk aan een Verano Ritz screen, een glazen schuifwand of vast kozijn. Bovendien is het mogelijk LED-verlichting te laten verwerken rondom de bovenlijst of een tijdklok of zon-/windautomaat toe te voegen. De lamellen openen of sluiten dan automatisch op momenten die uzelf prettig vindt. Kortom: alle ingrediënten zijn aanwezig om maximaal te genieten en uzelf optimaal te beschermen tegen weersinvloeden.

Materialen en kleuren
 Materialen en kleuren

Dit vrijstaande lamellendak is helemaal van aluminium. Dat heeft grote voordelen: het strakke uiterlijk, de lange levensduur, het lichte gewicht, gemakkelijke onderhoud en de stevige constructie. U kunt lamellendak Levanto laten uitvoeren in alle mogelijke RAL-kleuren of de beschikbare structuurlakken.

U kunt bij ons ook terecht voor

Offerte aanvragen

Vul het formulier in en wij nemen contact op

NAAR HET FORMULIER

Reeds opgeleverde projecten

Een greep uit onze projecten

Showroom:

icon-location Ommelsveld 4
  5721 VT Asten
phone-icon

0493-688454
0654967860

icon-mail info@agaterras.nl

Openingstijden:

icon-times Maandag op afspraak
  Dinsdag 10.00uur tot 17.00uur
  Woensdag op afspraak
  Donderdag 10.00uur tot 17.00uur
  Vrijdag 10.00uur tot 17.00uur
  Zaterdag 10.00uur tot 16.00uur

Copyright: 2022 - AGA Terras

Webdesign & Webrealisatie door: www.renewmyid.nl

Deze site maakt gebruik van cookies om verkeer te analyseren en advertentiestatistieken te meten. Ook worden cookies van derde partijen geplaatst om gepersonaliseerde advertenties te tonen.