• slider-vervolg.jpg
  • slider-vervolg2.jpg

Genieten van uw tuin en terras is eenvoudig als het warm en zonnig weer is, maar wat als het iets kouder is? of regen of wind? Wij hebben dé oplossing zodat u 365 dagen kunt genieten van uw tuin & terras!

DSC 0051 
Heerlijk genieten van uw uitbouw zoals een tuinkamer op maat! 

Een uitbouw zoals een tuinkamer op maat van A.G.A.Terras betekent heerlijk genieten van uw tuin en het buitenleven! Wij maken uw aluminium tuinkamer, terrasoverkappingen of veranda die, indien nodig, geheel afgesloten wordt door middel van glazen schuifwanden, vouwwanden, schuifpuien of openslaande deuren. Zo kunt u elk seizoen van het jaar genieten van het heerlijke buitenleven!

Wat is een tuinkamer en hoe creëren we het?

Een tuinkamer is een ongeïsoleerde serre die vrijstaand in de tuin staat of aan uw huis wordt aangebouwd. In tegenstelling tot een serre is de tuinkamer ongeïsoleerd en wordt niet gezien als woonruimte. De tuinkamer of terrasoverkapping, veranda word vaak voorzien van ongeïsoleerd glas en ongeïsoleerde profielen en is een heerlijke ruimte om in het voorjaar, de zomer en het najaar te genieten van uw tuin. De tuinkamers van A.G.A.Terras worden meestal voorzien van mooie transparante glazen schuifwanden, vouwwanden of schuifpuien, waardoor een geweldig buitengevoel ontstaat.

Optimiaal genieten van uw tuinkamer.

U kunt het hele jaar door optimaal genieten van uw tuinkamer. Het is een blijvende investering waar u elke dag van profiteert. Uw huis lijkt ruimer en krijgt een luxueuze uitstraling. Laat A.G.A.Terras uw tuinkamer maken en creëren.

Contact over tuinkamers op maat maken?
Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden van een tuinkamer kopen? Wij staan klaar voor zowel particulieren als bedrijven. Neem contact met ons op via offerte aanvraag 

926717e14d.jpg site

DSC02594 site

DSC 0937.jpg 800

U kunt bij ons ook terecht voor

Offerte aanvragen

Vul het formulier in en wij nemen contact op

NAAR HET FORMULIER

Reeds opgeleverde projecten

Een greep uit onze projecten

Showroom:

icon-location Ommelsveld 4
  5721 VT Asten
phone-icon

0493-688454
0654967860

icon-mail info@agaterras.nl

Openingstijden:

icon-times Maandag op afspraak
  Dinsdag 10.00uur tot 17.00uur
  Woensdag op afspraak
  Donderdag 10.00uur tot 17.00uur
  Vrijdag 10.00uur tot 17.00uur
  Zaterdag 10.00uur tot 16.00uur

Copyright: 2022 - AGA Terras

Webdesign & Webrealisatie door: www.renewmyid.nl

Deze site maakt gebruik van cookies om verkeer te analyseren en advertentiestatistieken te meten. Ook worden cookies van derde partijen geplaatst om gepersonaliseerde advertenties te tonen.