Bosco

Onze bestseller, kies uw eigen uitstraling! Een terrasoverkapping afgewerkt tot in de perfectie. Geheel af te stemmen op uw wensen en passend bij uw woning. Ontmoet de Bosco van Deponti.

Deponti Bosco terrasoverkapping donker grijs met glazen schuifwanden

Alle voordelen van aluminium

Met de Bosco Terrasoverkapping van Deponti profiteer je van alle voordelen van aluminium. Oersterk, licht van gewicht, duurzaam en onderhoudsvrij: de Bosco staat garant voor jarenlang woongenot. En dat hoeft geen fortuin te kosten. De terrasoverkapping is namelijk de nummer één in prijs-kwaliteitverhouding.

Kenmerken van de Bosco terrasoverkapping

  • Duurzame aluminium overkapping
  • Tot in detail afgewerkt
  • Beste prijs-kwaliteitverhouding
  • Volledig op maat te maken
  • Vele uitbreidingsmogelijkheden
  • Keuze uit 3 RAL kleuren
  • Ronde of klassieke goot
  • Halfronde of vierkante staanders
  • Dakbedekking Polycarbonaat (Opaal / Helder / Ultra helder / Solar control)
  • Meerdere breedte- en uitvalmaten

Bosco terrasoverkapping laten plaatsen?
Ben je enthousiast geworden over de Bosco overkapping van Deponti en wil je deze terrasoverkapping laten plaatsten? Neem dan contact met ons op. De specialisten van A.G.A terras weten de overkapping snel en vakkundig te plaatsen. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan of kom langs in onze showroom

Neem contact met ons op of vraag een offerte aan

Neem contact met ons op Offerte aanvragen Bezoek showroom

Bosco terrasoverkapping van Deponti

 De Bosco terrasoverkapping van Deponti is al jaren een bestseller. En terecht: de aluminium overkapping heeft een superieure afwerking, biedt ruime keuzemogelijkheden en heeft de beste prijs-kwaliteitverhouding. Kies je voor de Bosco, dan kies je voor jarenlang woongenot.

De beste match met huis en tuin

Een ronde of klassieke siergoot, vierkante of halfronde staanders; met de Bosco van Deponti zijn de mogelijkheden eindeloos. De terrasoverkapping heeft een modulair systeem en is daardoor volledig af te stemmen op jouw stijl, smaak en voorkeuren. Zo is de overkapping leverbaar in verschillende breedtes en uitvalmaten. Daarnaast is het systeem verkrijgbaar in verschillende lakuitvoeringen en voor de polycarbonaat dakbedekking heb je de keuze uit helder, ultra helder, opaal en solar control. A.G.A. Terras breidt jouw overkapping bovendien graag uit met een zijspie, glazen schuifwand of ledverlichting. Zo ben je altijd verzekerd van de beste match met jouw huis en tuin.

 

 

Neem contact met ons op

Bel voor een afspraak of stuur ons een e-mail bericht

  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 10 MB.
    Je gebruikt een verouderde webbrowser

    Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

    ×