• slider-vervolg.jpg
 • slider-vervolg2.jpg

Wilt u zoveel mogelijk gebruik maken van uw terras?

Ook tijdens minder ideale weersomstandigheden? Heeft u simpelweg een extra leef- of rookruimte nodig, of wilt u ook in koude winterdagen van deze extra ruimte genieten? Dan bent u op het juiste adres bij A.G.A.Terras, wij stellen uw terrasoverkapping wensen op prijs. Bij ons kunt u prachtige terrasoverkappingen kopen, en volledig op maat maken.

Een kunststof of aluminium terrasoverkapping met glas of een volledig glazen terrasoverkapping

Een mooie overkapping van aluminium en glas op uw terras. Aan uw huis of los daarvan. Wilt u de prijzen van een prachtige aluminium terrasoverkapping van glas weten of wellicht zelfs een geheel glazen overkapping, vraag hier rechts dan een offerte aan zodat wij u een prijs kunnen sturen. Ook maken wij prachtige uitschuifbare terrasoverkappingen. Deze schuifbare overkappingen zijn ook in alle soorten en maten te kopen en te laten plaatsen.

Voordelen van een terrasoverkapping op maat kopen

Een terrasoverkapping kopen en maken of veranda vergroot uw woongenot het hele jaar door. Zo geniet u langer van het buitenleven en uw kostbare tuinmeubelen en kussens staan ten alle tijden lekker droog onder een terrasoverkapping op maat. Ook met regenweer geniet u nog van het buitenleven en in de herfst en winter kunt u lekker droog van binnen naar buiten. Kortom, door een overkapping te kopen, heeft u een sieraad aan uw woning en in de tuin en maakt van uw terras en/of tuin het meest geliefde plekje van uw huis.

U kunt bij A.G.A. Terras een overkapping kopen van de volgende merken

               Pallazzo overkappingen                                                                                      Weinor overkappingen
DSC05307 klein  d0087e08e1

                  Textiel terrasoverkappingen                                                        Deponti terrasoverkapping 
926717e14d  Deponti-Bosco-terrasoverkapping-4

              Lamellendak vrijstaand                                                               Solarlux terrasoverkapping 
Algarve-1   150058 SOLARLUX Hausvari 1 p2 150209

Een overdekt terras biedt tal van mogelijkheden: 

 • U kan langer genieten van de buitenlucht, ook bij kou en vochtige weersomstandigheden kunnen uw terras meubels rustig blijven staan zonder nat te worden.
 • Terrasoverkappingen maken van A.G.A.terras zijn ook ideaal als rokersruimte bij cafe’s en bedrijfsruimtes.
 • Een op maat gemaakte sfeervolle dimbare Ledverlichting kan volledig worden ingebouwd waarbij de bedrading en transformatoren onzichtbaar in de profielen worden weggewerkt. 
 • Ook hebben wij terrasverwarmers waardoor u altijd buiten kunt blijven zitten van verschillende top merken. 
 • Wij plaatsen binnen een dag uw terrasoverkapping, u kunt daarvoor een prachtige overkapping kopen! 
 • Onze terrasoverkappingen, veranda's zijn makkelijk meteen of later uit te bereiden als een tuinkamer.
 • Ze kunnen dicht gemaakt worden met bijv: screens, glazenwanden, kozijnen.
 • Onze terrasoverkappingen veranda's kunnen altijd uitgebreid worden naar een tuinkamer. Wanneer u een overkapping bij ons gaat kopen, kunnen wij daarvoor zorgen.

Waarom een terrasoverkapping op maat aan uw woning laten plaatsen?

 • Door een terrasoverkapping te maken van A.G.A.Terras vergroot u uw woongenot het hele jaar door, in het voorjaar, zomer, herfst en in de winter.
 • U geniet langer van het buitenleven door bij ons een overkapping te kopen.
 • Uw kostbare tuinmeubelen en kussens staan lekker droog onder een van A.G.A.Terras veranda, zowel zomers als ’s winters.
 • Ook met regenweer geniet u nog van het buitenleven en in de herfst en winter kunt u lekker droog van binnen naar buiten. 
 • En u heeft bij thuiskomst een droge overgang naar binnen.
 • Met een veranda heeft u VEEL minder onderhoud en schoonmaken van ramen en schilderwerk en bestaat uit geheel onderhoudsvrije materialen.
 • Veranda’s van A.G.A.Terras worden speciaal op maat gemaakt, met de beste kwaliteits-materialen. 
 • Kortom, een terrasoverkapping op maat is een sieraad aan uw woning en in de tuin en maakt van uw veranda het meest geliefde plekje van uw huis en tuin.

U kunt bij A.G.A. Terras vele soorten terrasoverkappingen kopen en laten plaatsen, voor iedere woonwens. Voor de prijs van onze terrasoverkappingen kunt u hier rechts een offerte opvragen. Voor deze prijs heeft u een schitterende overkapping voor een prachtig terras. Wij hebben verschillende ook veranda’s van verschillende merken. Uw overkapping kopen? vraag dan hier de prijs van uw terrasoverkapping op.

 

U kunt bij ons ook terecht voor

Offerte aanvragen

Vul het formulier in en wij nemen contact op

NAAR HET FORMULIER

Reeds opgeleverde projecten

Een greep uit onze projecten

Copyright: 2018 - AGA Terras

Webdesign & Webrealisatie door: www.renewmyid.nl