Tuinkamer laten plaatsen

A.G.A Terras levert en monteert tuinkamers op maat. Van een eenvoudige buitenkamer met glazen wanden tot een luxe buitenverblijf met verlichting en zonwering. Ook een tuinkamer laten plaatsen? Neem gerust contact op.

Offerte aanvragen

Tuinkamers op maat

Stel je eens voor: heerlijk in de tuin ontbijten met het gezin, borrelen met vrienden of ontspannen met een boek. En dat het hele jaar door. Het kan met een tuinkamer van glas. Een tuinkamer is dé plek waar je het buitenleven ervaart met het comfort van binnen. Ideaal voor de buitenmens die het liefst het hele jaar door geniet van de tuin.

A.G.A Terras levert en monteert tuinkamers op maat. Van een eenvoudige buitenkamer met glazen wanden tot een luxe buitenverblijf met verlichting en zonwering. Wil je ook een tuinkamer laten plaatsen? Neem gerust contact op voor de mogelijkheden.

 • Verleng stuk van je huis
 • Meer woonoppervlak
 • Een fijne loungeplek

Kom naar onze showroom voor meer uitleg of om de mogelijkheden te bespreken

Showroom bekijken

Wat is een tuinkamer?

Tijdens een fijne dag in de tuin kan het Nederlandse weer een echte spelbreker zijn. Met een tuinkamer wapen je jezelf tegen weer en wind, zonder dat het zicht op de tuin verloren gaat. Een tuinkamer is een terrasoverkapping die je volledig kunt afsluiten met glazen wanden. Deze geïsoleerde serre kan vrijstaand in de tuin worden geplaatst of aan huis worden gebouwd.

Waarom een tuinkamer?

Een tuinkamer zorgt er niet alleen voor dat je langer kunt genieten van jouw tuin, het is ook een verlengstuk van je huis. Je creëert meer woonoppervlak, zonder een grote verbouwing. Van een fijne loungeplek tot een kas vol planten en van een atelier tot een thuiskantoor, met een tuinkamer van glas zijn de mogelijkheden eindeloos. En die extra vierkante meters zijn niet onbetaalbaar, want een tuinkamer is vaak goedkoper dan een geïsoleerde serre.

Profiteer van onze mogelijkheden

A.G.A. Terras heeft jarenlange ervaring in het plaatsen van complete tuinkamers. En daar kan jij van profiteren. Wij hebben alles in huis voor een comfortabele en kwalitatief hoogstaande tuinkamer. Zo kunnen wij de tuinkamer niet alleen uitbreiden met onze glazen schuifdeuren, vouwwanden of openslaande deuren, maar kun je bij ons ook terecht voor zonwering, verlichting of verwarming. Met de juiste uitbreidingen profiteer je optimaal van jouw gloednieuwe buitenverblijf. We adviseren je hier graag over.

Tuinkamer door A.G.A. Terras laten plaatsen?

Ben jij van plan om een tuinkamer te laten plaatsen? A.G.A. Terras plaatst jouw complete tuinkamer binnen een dag. Echte blikvangers, waar je jarenlang plezier van hebt. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte op maat of bel ons op 0493-688454.

Natuurlijk ben je ook welkom in onze showroom in Asten. Hier vind je inspiratie en kan ons team je helpen met een gepast advies.

Offerte aanvragen

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 10 MB.

  Neem contact met ons op

  Bel voor een afspraak of stuur ons een e-mail bericht

  • Sleep bestanden hierheen of
   Max. bestandsgrootte: 10 MB.
   Je gebruikt een verouderde webbrowser

   Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

   ×