Overkapping laten plaatsen

Wil je een overkapping laten plaatsen? A.G.A. Terras is dé specialist in het plaatsen van diverse soorten overkappingen.

We helpen je graag bij het creëren van een stukje extra comfort in je tuin of op je terras met de ideale overkapping. Zo zit je altijd lekker droog en beschut!

Offerte aanvragen

 • Beschermt tegen de zon
 • Tuinmeubelen staan droog
 • Woningwaarde stijgt
 • Uitbreidingsmogelijkheden

Kom naar onze showroom voor meer uitleg of om de mogelijkheden te bespreken

Showroom bekijken

Overkapping inclusief montage

Bij het kopen en plaatsen van een overkapping is het verstandig dit over te laten aan een specialist. Je koopt de overkapping dan inclusief montage. Dit brengt de volgende voordelen met zich mee:

 • Je hoeft zelf niet helemaal uit te zoeken hoe het plaatsen van een overkapping werkt, wat je een heleboel gedoe scheelt.
 • Daarnaast is het ook een stuk sneller: een vakman weet precies wat hij moet doen, waardoor het monteren van de overkapping relatief snel gedaan is.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Op onze projecten pagina vind je een aantal voorbeelden van overkappingen die onze specialisten hebben geplaatst.

Diverse overkappingen

Bij A.G.A. Terras bieden we diverse overkappingen aan van onder andere Aluxe, Deponti en Weinor. Zo heb je de keuze uit de volgende type overkappingen:

Twijfel je welk type overkapping het beste bij jouw woning, tuin en wensen past? Neem dan contact met ons op voor vrijblijvend advies of bezoek de showroom in Asten (Noord-Brabant). We adviseren je graag!

Overkapping op maat laten plaatsen

Alle overkappingen van A.G.A. Terras zijn in verschillende standaardmaten leverbaar. Daarnaast behoort het plaatsen van een overkapping op maat ook tot de mogelijkheden. Hierbij verzorgen we zowel de levering als de plaatsing van de overkapping.

Kosten overkapping

Gemiddeld kost een overkapping tussen de €5000,- en €10.000,- euro. Wat de exacte prijs is, hangt af van verschillende factoren. Denk aan het model, het materiaal (hout of kunststof) en welke accessoires en uitbreidingen je kiest. In de blog ‘Wat kost een overkapping?’ lees je meer over de prijsopbouw van een overkapping.

Een overkapping in de tuin of aan huis?

Bij het laten plaatsen van een overkapping heb je de keuze om de overkapping in de tuin te laten plaatsen (als losstaande overkapping) of aan huis te laten plaatsen (als veranda).

Waar je voor kiest, hangt af van je wensen. Is jouw favoriete zitplekje achterin de tuin en wil je daar meer beschutting creëren? Dan is een losstaande overkapping een goede oplossing. Vind je het juist fijn om direct aan huis op je terras te zitten? Dan is een veranda de beste keuze.

Overkapping laten plaatsen: A.G.A. Terras

Ben je van plan om een overkapping te laten plaatsen? Je bent van harte welkom in onze showroom! Hier kun je alle mogelijkheden bekijken en geven we je graag advies.

Direct weten wat de mogelijkheden en kosten zijn voor een overkapping? Vraag dan een offerte aan via onderstaand formulier of neem contact met ons op. We helpen je graag met het realiseren van jouw ideale overkapping!

Offerte aanvragen

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 10 MB.

  Neem contact met ons op

  Bel voor een afspraak of stuur ons een e-mail bericht

  • Sleep bestanden hierheen of
   Max. bestandsgrootte: 10 MB.
   Je gebruikt een verouderde webbrowser

   Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

   ×