• slider-vervolg2.jpg
  • slider-vervolg.jpg

Screens van A.G.A.Terras 
pixels zeet ie

Een screen is een vorm van zonwering, en om meer dan één reden een praktisch mooie oplossing voor hinderlijk zonlicht. Of het nu om een screen voor je veranda of voor je huis gaat. 

Screen zonwering.
Met de screen zonwering van A.G.A.Terras, kunt u naast het zonlicht te weren, tegelijkertijd toch van het zonlicht blijven genieten. Ook bij uw veranda kunnen deze screens enorm goed van pas komen. Niet alleen filteren screens het zonlicht voor 85%, het screendoek zorgt ervoor dat u wel naar buiten kunt blijven kijken. Screenfiltering van zonlicht geeft een prettig diffuus licht in uw woning, en schermt hinderlijk UV licht perfect af.

De screens van A.G.A.Terras bieden u vele mogelijkheden. Naast het gewone screen, kunt u ook kiezen voor het ritsscreen. Het zogenaamde ritsscreen heeft geen kieren meer en is windvast op elke hoogte.

Zip Screen of ritsscreen
 MG 0294 VS-C85 website MG 0364 VS-R 85 websiteritsscreen

Het Ritsscreen is al enige tijd het meest verkochte screen bij A.G.A.Terras. Dit vanwege de voordelen die het ritsscreen/ zip screen heeft: windvast op iedere hoogte en geen kier tussen het doek en de geleiders. Ook de levensduur van het doek is aanmerkelijk toegenomen. Deze voordelen i.c.m. de scherpe prijsstelling hebben ervoor gezorgt dat bijna 80% van de consumenten kiest voor de ritsuitvoering.

Het ritsscreen wordt ook veel verkocht als insectenwering. Dit klinkt aantrekkelijk, maar, bij insectenwering denkt u ook aan ventilatie. Daar het doek zo dicht is geweven, kan het niet ventileren. Dit geldt voor alle ritsscreens!

Screen

slide3

De standaard screen. Een doeltreffende zonwering, welke echter minder praktisch is dan de Ritsscreen (kier tussen doek en geleider en niet windvast).
Net als bij de populaire Ritsscreen biedt ook deze lijn de mogelijkheid om het motorsnoer volledig uit het zicht weg te werken.

03-sfeerb-ritz-screen

Zonwering screens prijzen

De prijs van zonwering screens kunt u opvragen door hier rechts een offerte op te vragen. Wellicht wilt u het eerst graag bekijken, dan kunt u na een gesprek met een van onze ervaren medewerkers in onze showroom, de prijs van een zonwering screen opvragen. 

 

 

U kunt bij ons ook terecht voor

Offerte aanvragen

Vul het formulier in en wij nemen contact op

NAAR HET FORMULIER

Reeds opgeleverde projecten

Een greep uit onze projecten

Showroom:

icon-location Ommelsveld 4
  5721 VT Asten
phone-icon

0493-688454
0654967860

icon-mail info@agaterras.nl

Openingstijden:

icon-times Maandag op afspraak
  Dinsdag 10.00uur tot 17.00uur
  Woensdag op afspraak
  Donderdag 10.00uur tot 17.00uur
  Vrijdag 10.00uur tot 17.00uur
  Zaterdag 10.00uur tot 16.00uur

Copyright: 2022 - AGA Terras

Webdesign & Webrealisatie door: www.renewmyid.nl

Deze site maakt gebruik van cookies om verkeer te analyseren en advertentiestatistieken te meten. Ook worden cookies van derde partijen geplaatst om gepersonaliseerde advertenties te tonen.