Rolluiken op zonne-energie

Neem contact met ons op of vraag een offerte aan

Neem contact met ons op Offerte aanvragen Bezoek showroom

Solar rolluiken voor een duurzame woning

Met solar rolluiken op zonne-energie ga je voor een duurzame woning. De rolluiken verhogen de isolatiewaarde van je ramen en maken het zo gemakkelijker om het binnenklimaat te beheersen. Solar rolluiken op zonne-energie verbruiken bovendien geen elektriciteit.

Rolluiken op zonne-energie zijn multifunctioneel

Rolluiken op zonne-energie zijn een dynamische en multifunctionele oplossing voor je woning. Door de verduisterende en geluidswerende functie geniet je van een goede nachtrust. Het isolerende pantser van rolluiken op zonne-energie zorgt er daarnaast voor dat je beter in staat bent om de warmte buiten de deur te houden (zomer) en de temperatuur op peil te houden in de winter.

Solar rolluiken op maat

Solar rolluiken worden altijd volledig op maat gemaakt. Dit betekent dat we de rolluiken op zonne-energie tot op de millimeter nauwkeurig maken. Maatwerk is essentieel om de prestaties van rolluiken te optimaliseren. Zo worden namelijk de beste isolatiewaarden bereikt en zorgen we ervoor dat het zonnepaneel aan de juiste zijde wordt geplaatst.

Rolluiken op zonne-energie

Solarmotoren zorgen ervoor dat je rolluiken kunt aansturen met behulp van zonne-energie. Door middel van een zonnepaneel op de omkasting van het rolluik wordt de batterij telkens weer gevoed met nieuwe energie. Rolluiken op zonne-energie hoeven niet in verbinding te staan met een stroompunt en zorgen voor een besparing op energiekosten.

Neem contact met ons op

Bel voor een afspraak of stuur ons een e-mail bericht

  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 10 MB.
    Je gebruikt een verouderde webbrowser

    Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

    ×