Designline

De Designline, het nieuwste veranda dak van Aluxe, heeft een uniek design en uiterst fraaie vormgeving. De Designline heeft een bijzonder sterke bovenliggende constructie,

Aluxe Designline overkapping in de sneeuw

Designline overkapping op maat

Of je nu een klein en knus terras hebt of juist een groot en imposant terras, de Designline is er voor iedereen. De overkapping van Aluxe is verkrijgbaar in vaste maten, tot 700 centimeter, uit één goot. Bij overkappingen breder dan 700 centimeter, wordt de goot gekoppeld. En er is meer maatwerk mogelijk. Zo kun je kiezen uit verschillende glassoorten (helder of melkglas) en is het zelf mogelijk om een schuifdaksysteem in één of meerdere vakken te plaatsen.

Waarom kies je voor de Designline?

 • Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding
 • Extra sterke daklastconstructie
 • Flexibele dakhelling
 • Optioneel schuifdaksysteem
 • Scharnierbaar profiel
 • 10 jaar garantie
 • Gemakkelijk uit te breiden
 • Maatwerk zonder meerprijs

Designline laten plaatsen?

Heb je interesse in de Designline terrasoverkapping en zoek je een bedrijf dat deze terrasoverkapping kan plaatsen? Dan ben je bij A.G.A. Terras aan het juiste adres. Onze specialisten weten de Designline snel en vakkundig te plaatsen. Bel 0493-688454 en vraag ons naar de mogelijkheden. Meteen een vrijblijvende offerte aanvragen kan ook. Klik daarvoor op onderstaande button.

KLIK HIER VOOR DE BROCHURE  

Neem contact met ons op of vraag een offerte aan

Neem contact met ons op Offerte aanvragen Bezoek showroom

Designline terrasoverkapping van Aluxe

De jongste telg uit de Aluxe-familie: de Designline. Een luxe en kwalitatief hoogwaardige terrasoverkapping met een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. De Designline overtuigt door een unieke vormgeving en een bijzonder sterke bovenliggende constructie. De overkapping kan worden uitgebreid met een schuifdaksysteem en heeft daarnaast meer uitbreidingsopties. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Sterk en fraai vormgegeven

De Designline terrasoverkapping kan tegen een stootje. De dakconstructie heeft extreem stevige liggers, waardoor de veranda bestand is tegen een hoge sneeuwbelasting. Kiezen tussen kwaliteit of design? Dat hoeft niet meer. De designline is zeer fraai vormgegeven. Door het unieke design komen de liggers niet boven de goot uit. Net als alle andere overkappingen van Aluxe, zorgt het scharnierbare muur- en gootprofiel van de Designline voor een flexibele dakhelling.

KLIK HIER VOOR DE BROCHURE  

 

Neem contact met ons op

Bel voor een afspraak of stuur ons een e-mail bericht

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 10 MB.
  Je gebruikt een verouderde webbrowser

  Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

  ×