Lamellendak

Wit Levanto lamellendak van Verano

Luxe lamellendak

Met het Nederlandse klimaat kun je maar beter op alles voorbereid zijn. Daarom is het standaard lamellendak eenvoudig uit te breiden tot luxe lamellendak. Met de uitsparingen om het dak kan de overkapping worden voorzien van een Ritz-screen, een glazen schuifwand of een vast kozijn. Bovendien is het mogelijk om ledverlichting te verwerken in de bovenlijst of om een tijdklok toe te voegen. De lamellen openen of sluiten dan automatisch op vaste momenten.

Kenmerken van de Levanto Verano

 • Vrijstaande, spatwaterdichte constructie (gepoedercoat aluminium)
 • Stijlvolle lamellen
 • Eenvoudig te bedienen met fluisterstille motor
 • Uitvoering in alle RAL kleuren en beschikbare structuurlakken
 • Diverse uitbreidingsmogelijkheden
 • Breedte: maximaal 7 meter (gekoppeld)
 • Hoogte: 2.5 meter
 • Uitval: maximaal 4.90 meter

Meer weten?

Wil je meer weten over de mogelijkheden van het Levanto lamellendak van Verano? De specialisten van A.G.A. Terras vertellen je er graag alles over. Kom langs in onze showroom of neem contact op via 0493-688454. Direct een vrijblijvende offerte aanvragen kan natuurlijk ook. We komen graag met een gepast prijsvoorstel.

Levanto lamellendak van Verano

Speel handig in op de veranderende weersomstandigheden met het Levanto lamellendak van Verano. Deze stijlvolle, vrijstaande overkapping wordt gevormd door kantelbare lamellen die kunnen openen en sluiten met behulp van een stille motor. Zo bepaal je heel eenvoudig zelf de hoeveelheid zonlicht en ventilatie.

Stevig en stijlvol lamellendak

Door het strakke design en de gedetailleerde afwerking is het Levanto lamellendak een ware blikvanger in je tuin. Maar vergis je niet: ook de kwaliteit laat nergens te wensen over. De stevige overkapping is vervaardigd van hoogwaardig aluminium, voldoet aan alle Europese veiligheidseisen en heeft een lange levensduur. Bovendien zijn de lamellen in gesloten toestand spatwaterdicht. De fluisterstille en vakkundig weggewerkte motor zorgt voor een optimale werking van het dak. Zo weet je zeker dat je beschermd bent tegen de verschillende weersinvloeden.

 

Neem contact met ons op

Bel voor een afspraak of stuur ons een e-mail bericht

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 10 MB.
  Je gebruikt een verouderde webbrowser

  Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

  ×