Terrazza Pure terrasoverkapping

Aluminium overkapping - Weinor

Personaliseer jouw terrasoverkapping

Naast het unieke glasopleg-systeem staat de Terrazza Pure bekend om de hoogwaardige sierlijsten en het unieke verlichtingsconcept voor staanders en dakdragers. Met de keuze uit vijf verschillende sierlijsten en talrijke lichtopties kun je jouw terras naar eigen wens vormgeven. Zeg het maar: ga je vandaag voor een fijne jungle-vibe met groene ledverlichting of past een natuurlijke wittint toch het beste bij je? Alles is mogelijk met de in totaal 48 verschillende kleuraccenten van Weinor.

Van terrasoverkapping naar glasoase

Maak van jouw terrasoverkapping een ware glasoase met de verschillende uitbreidingsmogelijkheden. De basisuitvoering van de Terrazza Pure kan worden uitgebreid met frameloze glazen schuifwanden, zonwering of windschermen. Zo kun je ook op winterse dagen heerlijk genieten van het buitenleven.

De voordelen van de Terrazza Pure op een rijtje

 • Het hele jaar door terrasbescherming
 • Modern en kubistisch design
 • Uniek glasopleg-systeem
 • Hoogwaardige kleur-ledverlichting en aantrekkelijke sierlijsten
 • Eenvoudig uit te breiden tot Weinor glasoase
 • Meer dan 200 framekleuren

Terrazza Pure terrasoverkapping plaatsen?

Wil jij de Terrazza Pure terrasoverkapping laten plaatsen en profiteren van deze moderne overkapping? A.G.A. Terras kan de Terrazza Pure snel en vakkundig op locatie monteren. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

KLIK HIER VOOR DE BROCHURE

Neem contact met ons op of vraag een offerte aan

Neem contact met ons op Offerte aanvragen Bezoek showroom

Terrazza Pure terrasoverkapping van Weinor

Laat je verleiden door het prachtige kubistische design en de innovatieve constructie van de Terrazza Pure. Deze moderne glazen terrasoverkapping van Weinor heeft een geïntegreerde afwatering die van buitenaf niet zichtbaar is. Dit maakt een strakke, kubusachtige look mogelijk, in combinatie met een betrouwbare afvoer. De ideale terrasoverkapping voor mensen die waarde hechten aan vormgeving én kwaliteit.

Innovatief design

Achter de moderne kubistische vorm van de Terrazza Pure gaat een uiterst innovatieve bouwwijze schuil. In tegenstelling tot veel klassieke terrasdaken, heeft de Terrazza Pure geen schuin dak voor de afvoer van regenwater. De helling in deze overkapping is geïntegreerd in de frameconstructie en daardoor niet zichtbaar van buitenaf. Met dit unieke glasopleg-systeem speelt Weinor perfect in op de minimalistische woontrend.

KLIK HIER VOOR DE BROCHURE

Neem contact met ons op

Bel voor een afspraak of stuur ons een e-mail bericht

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 10 MB.
  Je gebruikt een verouderde webbrowser

  Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

  ×