Topline

De Aluxe Topline is een uiterst sterke veranda met extra stevige staanders en extra sterke goot. De Topline biedt een grote overspanning (700 cm) tussen de staanders en biedt daardoor een vrijer uitzicht.

Aluxe Topline terrasoverkapping

Ontdek de vele mogelijkheden

Net als de andere terrasoverkappingen van Aluxe is de Topline standaard uitgevoerd met scharnierbare profielen. Hierdoor is de dakhelling flexibel aan te passen. En naast de keuze uit twee soorten polycarbonaat dakbedekkingen, biedt de Topline meer mogelijkheden. Zo is de terrasoverkapping leverbaar in verschillende formaten en RAL kleuren en kun je deze eenvoudig uitbreiden met een schuifwand, zonwering, ledlamp of heater van A.G.A. Terras

Kenmerken en specificaties

 • Scharnierbaar profiel
 • Flexibele dakhelling
 • 4 standaard RAL kleuren
 • Tot 700 cm breed uit een goot
 • Montagemateriaal in RAL kleur
 • Polycarbonaat 16 mm 5x structuur
 • Aluminium klik/schroef-profiel op het dak
 • Maatwerk zonder meerprijs
 • Inzetprofiel tussen de liggers voor extra afwerking
 • Extra sterke goot voor een bredere overspanning tussen de staanders

Topline terrasoverkapping laten plaatsen?

Enthousiast geworden en zou je de Topline terrasoverkapping willen laten plaatsen? Uiteraard verzorgt A.G.A Terras ook de montage van de overkapping. Kom gerust langs in onze showroom en vraag naar de mogelijkheden. Liever eerst meer informatie? Bel ons op 0493-688454 of vraag een vrijblijvende offerte aan.

KLIK HIER VOOR DE BROCHURE  

Neem contact met ons op of vraag een offerte aan

Neem contact met ons op Offerte aanvragen Bezoek showroom

Topline terrasoverkapping van Aluxe

 Kies voor een vrijer uitzicht met de Topline terrasoverkapping van Aluxe. Deze extra sterke overkapping biedt een grote overspanning tussen de staanders, waardoor het zicht op de tuin niet belemmerd wordt. Naast het robuuste karakter, onderscheidt de overkapping zich door een fraai design, een flexibele dakhelling en uitgebreide mogelijkheden.

Topline: sterk en elegant tegelijk

De Topline doet zijn naam eer aan: het is dé topper van het Duitse verandamerk Aluxe.  De overkapping is vervaardigd uit duurzame materialen en heeft een innovatieve constructie, met extra stevige staanders en een sterke goot. Maar vergis je niet: de Topline is niet alleen solide, maar heeft ook een zeer elegant design. Daarnaast biedt het met een overspanning van maar liefst 700 centimeter een vrijer uitzicht dan vergelijkbare modellen.

KLIK HIER VOOR DE BROCHURE  

 

Neem contact met ons op

Bel voor een afspraak of stuur ons een e-mail bericht

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 10 MB.
  Je gebruikt een verouderde webbrowser

  Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

  ×