• slider-vervolg2.jpg
  • slider-vervolg.jpg
Tuinkamer variant 2


De tuinkamer is een afgesloten ruimte, alleen maakt deze bouwkundig gezien geen onderdeel uit van een huis. De tuinkamer is niet geïsoleerd, daardoor veel transparanter en flexibeler uitgevoerd dan een traditionele serre. 
Zit uw terras tussen 3 muren? Dan moet er in de aluminium terrasoverkapping/veranda alleen de voorkant nog dicht worden gemaakt. Zo creëert u uw eigen tuinkamer. Er zijn verschillende manieren om dit te doen.

Stap 1  
Als eerste wordt er een terrasoverkapping/veranda uitgezocht naar smaak en wens van de klant. A.G.A.Terras biedt u verschillende keuzes uit verschillende merken en dakplaten met polycarbonaat of glas. Daarnaast moeten we rekening houden met wat er in de voorkant van de tuinkamer komt, en met hoeveel staanders de overkapping gemaakt kan worden.

Stap 2 
Als de overkapping/ veranda uitgezocht is gaan we verder kijken, wat de klant in de voorkant en zijkanten van de veranda wil hebben. Bijvoorbeeld schuifbare glaswanden. wij verkopen glaswanden van het merk Sunflex altijd standaard maatwerk. We hebben ook de glaswand met vaste paneel maten, U kunt er ook voor kiezen om de voorkant dicht te maken met een schuifpui of openslaande deuren of met onze veranda rits-screens. 
De zijkanten kunnen ook dichtgemaakt worden met vaste kozijnen of met spiekozijnen met daar onder glazen schuifwanden of verand rits-screens we hebben ook aluminium rabatdelen voor de zijkant dicht te maken.
Deponti-vrijstaande-terrasoverkapping-Ribolla-20

Stap 3
Zodra de Tuinkamer is samengesteld, word er in overleg met de klant een planning gemaakt voor het monteren. Uiteraard word deze gemonteerd door ons: A.G.A. Terras.

Alles op een rijtje 

  1. Bezoek aan onze showroom: A.G.A. Terras geeft u een gedachte en idee van de tuinkamer naar uw wensen. Zodat u geïnformeerd bent over onze producten en uw waarschijnlijke aankoop.
  2. Bestelling: alles inmeten door ons A.G.A.Terras, zodat we uw tuinkamer kunnen bestellen. Zo kunt u ook sneller gaan genieten van uw tuinkamer. Wij zorgen ervoor dat alles opmaat is en gemonteerd kan worden.
  3. Montage: We monteren de overkapping die naar uw keuze is samengesteld
  4. Voorbereiding van uw tuinkamer: Storten van fundering voor uw glaswand, schuifpui of openslaande deuren.
  5. Puntje op de i zetten: Monteren van uw glaswand, openslaande deuren of schuifpui, veranda rits-screens
  6. De tuinkamer: De tuinkamer staat en nu kunt u volop gaan genieten van het buitenleven in alle seizoenen.

 

 
 

DSC02595

U kunt bij ons ook terecht voor

Offerte aanvragen

Vul het formulier in en wij nemen contact op

NAAR HET FORMULIER

Reeds opgeleverde projecten

Een greep uit onze projecten

Showroom:

icon-location Ommelsveld 4
  5721 VT Asten
phone-icon

0493-688454
0654967860

icon-mail info@agaterras.nl

Openingstijden:

icon-times Maandag op afspraak
  Dinsdag 10.00uur tot 17.00uur
  Woensdag op afspraak
  Donderdag 10.00uur tot 17.00uur
  Vrijdag 10.00uur tot 17.00uur
  Zaterdag 10.00uur tot 16.00uur

Copyright: 2022 - AGA Terras

Webdesign & Webrealisatie door: www.renewmyid.nl

Deze site maakt gebruik van cookies om verkeer te analyseren en advertentiestatistieken te meten. Ook worden cookies van derde partijen geplaatst om gepersonaliseerde advertenties te tonen.