• slider-vervolg.jpg
  • slider-vervolg2.jpg

IMG-20141227-WA0021Betaalbare kwaliteit
Waarom een rolluik kopen?

Een rolluik laten maken, is een hele investering en voor zo'n bedrag moet er natuurlijk ook wat tegenover staan. Hieronder noemen we enkele voordelen van rolluiken op maat en de mogelijkheden in rolluiken die u bij deze rolluiken specialist kunt bestellen.

Inbraakwerend

U houdt ongewenst bezoek buiten de deur door de bijzondere stabiliteit van het aluminium rolluik op maat.

Koude werend

Rolluiken op maat laten monteren, helpen u energie te besparen, in de winter vermijden ze dat de warmte naar buiten gaat en in de zomer houden ze de koelte in huis. De besparing kan wel oplopen tot 40% van uw stookkosten.

Warmte werend

Naast het verminderen van stookkosten in de winter, houdt een rolluik montage, in de zomer de warmte tegen. De straling van de zon komt uw huis niet in en uw huis warmt derhalve aanmerkelijk minder op!

Inkijkwerend

Door de traploze bediening van de rolluik kunt u zelf de lichtinval en ventilatie regelen. De rolluik biedt u visuele bescherming ter bevordering van uw privacy.

Geluidswerend

Door een goede rolluik te monteren, houdt de rolluik hinderlijk (verkeers)lawaai uit de woning ter verhoging van uw wooncomfort.

Bescherming

Tevens biedt een rolluik bescherming van u kozijn. Deze staat minder bloot aan weersinvloeden zoals regen en zon, zodat u minder vaak onderhoud hoeft te plegen.

liessel 6f4f9026-cd1a-4163-8774-fd2afa853646

40mm lamel rolluik plaatsen

Het rolluik monteren, met een 40 mm lamel is een populaire standaard rolluik. Dit komt door de uitstekende prijs en kwaliteitsverhouding. Door de stevige, dikke lamel scoort het rolluik hoog op veiligheid, isolatie en geluidswering. U kunt bij dit rolluik kiezen voor een handmatige bediening, een elektrische bediening met schakelaar of een afstandsbediening. Met een tijdklok is het mogelijk om uw rolluiken automatisch open en dicht te laten gaan.

Uw rolluiken geven sfeer en uitstraling aan uw huis, u kunt daarom maar liefst kiezen uit 15 verschillende lamelkleuren. U kunt ook de vorm van de omkasting zelf bepalen, rond of afgeschuind.

De lamellen van uw rolluik zijn onderling met elkaar verbonden, hierdoor kunnen ze niet vastlopen of van elkaar af schuiven. Daarnaast zijn onze rolluiken ongevoelig voor stof en vocht, zo gaat uw rolluik dus jarenlang mee.

41mm lamel rolluik plaatsen

Het rolluik met een 41 mm lamel is het ideale rolluik voor een klein budget. Dit rolluik scoort wat lager in isolatie en stabiliteit dan onze overige rolluiken, maar is een goed en betaalbaar alternatief voor wat kleinere ramen.

Omdat het belangrijk is dat uw rolluik goed bij uw huis past, kunt u bij A.G.A.Terras kiezen uit 9 lamelkleuren. U kunt ook de vorm van de omkasting zelf bepalen, rond of afgeschuind.

De lamellen van uw rolluik zijn onderling met elkaar verbonden, hierdoor kunnen ze niet vastlopen of van elkaar af schuiven. Daarnaast zijn onze rolluiken ongevoelig voor stof en vocht, zo gaat uw rolluik dus jarenlang mee.

Beveiliging rolluiken oftewel inbraakwerende rolluiken maken

Het inbraakwerende rolluik is een buitengewoon stevig rolluik dat extra bescherming en veiligheid biedt.
Het rolluik bestaat uit rolluiklamellen en kleine tussenlamellen. Wanneer het rolluik aan de buitenzijde word geforceerd of opgetild, kantelen de kleine lamellen. Hierdoor is het onmogelijk om het rolluik verder te openen.

Een beveiligingsrolluik bestaat uit massiever en zwaarder materiaal dan een normaal rolluik.
Mede hierdoor gaat het rolluik gegarandeerd jarenlang mee. Bovendien is de kans erg klein dat er een storing bij dit type rolluik ontstaat. De lamellen van dit rolluik zijn onderling verbonden, waardoor de lamellen niet kunnen verschuiven en dus ook niet vast kunnen lopen.

Een beveiligingsrolluik bevat een ingebouwde motor, deze motor brengt u comfort en gebruikersgemak. Het rolluik opent en sluit soepel met maar 1 druk op de knop.
Dit rolluik is eventueel ook uit te voeren met een op afstand bedienbare motor, of een tijdklok.
Het rolluik opent en sluit met een tijdklok automatisch op de door u ingestelde tijden.

Elektrische bediening rolluik

Natuurlijk hebben we onder andere elektrische rolluiken in ons assortiment. Een rolluik kan zowel elektrisch als niet elektrisch besteld worden.

Wilt u de prijzen van elektrische rolluiken of een andere rolluik weten? Vraag hiervoor rechts een rolluik offerte aan of komt langs in onze rolluik winkel, natuurlijk is het niet alleen een rolluiken winkel maar kunt u hier ook terrecht voor andere benodigdheden. Ook hier kunt u prachtige rolluiken kopen en wij plaatsen ze voor u. Natuurlijk kunnen we hier voor uw rolluiken ook een offerte op maat maken. Hierbij kunnen wij een inbouw rolluik plaatsen, wij hebben in onze rolluiken winkel enkele prachtige ingebouwde rolluiken staan. Onze rolluik prijzen zijn erg scherp, dit kan incl montage! Kom snel naar uw rolluiken bestellen, bij de rolluiken specialist.

U kunt bij ons ook terecht voor

Offerte aanvragen

Vul het formulier in en wij nemen contact op

NAAR HET FORMULIER

Reeds opgeleverde projecten

Een greep uit onze projecten

Showroom:

icon-location Ommelsveld 4
  5721 VT Asten
phone-icon

0493-688454
0654967860

icon-mail info@agaterras.nl

Openingstijden:

icon-times Maandag op afspraak
  Dinsdag 10.00uur tot 17.00uur
  Woensdag op afspraak
  Donderdag 10.00uur tot 17.00uur
  Vrijdag 10.00uur tot 17.00uur
  Zaterdag 10.00uur tot 16.00uur

Copyright: 2022 - AGA Terras

Webdesign & Webrealisatie door: www.renewmyid.nl

Deze site maakt gebruik van cookies om verkeer te analyseren en advertentiestatistieken te meten. Ook worden cookies van derde partijen geplaatst om gepersonaliseerde advertenties te tonen.